Доброго дня усім. Народ, розкажіть, хто як лікує нежить. Я тут трохи захворів. Поки вихідні, треба одужати, тому що у понеділок на роботу треба йти здоровим. У нас бояться ковіду, та з симпотомами застуди не пускають на роботу.
Як лікувати нежить?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-20 18:57:42
Правильно роблять у вас на роботі, що хворих не пускають. Особливо якщо у вас робота з людьми. А то й самі хворіють, й людей заражають. Зараз дуже багато хворих на застуду та грип.
Поделиться32023-01-20 19:00:24
Я не зрозумів, що вам треба лікувати? У вас застуда, та нежить. Лікуйте свою застуду, а нежить й сам пройде. Віз застуди треба приймати противірусні препарати. Та пити більше рідини.
Поделиться42023-01-20 19:12:20
Як лікувати нежить? Якщо у вас закладено ніс, то зараз є багато судино звужуючих препаратів. Наприклад, є недорогий український препарат Нафтізін. У аптеці Рецептіка у Луцьку https://receptika.ua/ua/luck він коштує сорок гривень. Він продається пoлieтилeнoвoму флaкoнi вже дoзaтopoм-крапельницею. Але такі препарати не лікують, а просто знімають закладеність носа. З лікувальних препаратів є хороші крапельки Піносол. У мене, наприклад, він завжди стоїть вдома на випадок застуди.
Отредактировано Гильетина (2023-01-20 19:30:27)